Teen Challenge Sverige

LEDIGA TJÄNSTER 2024

Två tjänster: 20-100 % på Teen Challenge
– teamarbete, evangelisation, socialt engagemang och visionär riktning.

Teen Challenge är en allkristen organisation med internationella rötter och verksamhet i över 120 länder. Teen Challenge har snart verkat 50 år i Sverige, evangeliserat, mött socialt utsatta, lärjungatränat unga i team, bedrivit bibelskola och inspirerat lokala församlingar. I allt vill Teen Challenge göra Jesus känd, ära Honom och tillsammans med andra slå följe med Honom. Teen Challenge samarbetar med lokala församlingar och andra kristna organisationer. Teen Challenge befinner sig för närvarande i en nyorienteringsfas där betoningen handlar om hitta nya vägar, riktning, se det visionära och koppla med Guds plan för arbetet.

 

De aktuella tjänsterna handlar om att träna unga, bedriva mentorskap, älska utsatta med Guds kärlek, evangelisera, visionera, be och söka Gud – samt att tillsammans, med styrelsen och nuvarande verksamhetsledare, leda Teen Challenge framtida inriktning i Sverige. I tjänsterna ingår också medverkan vid teamveckor, att finnas med i Englahakets sociala verksamhet i Örebro, resor, gudstjänstbesök, viss marknadsföring mm.

Tjänstgöringsgraden är flexibel och vi söker två medarbetare. Tillträde i augusti -24.

 

Brinner du för Jesus, att träna lärjungar och att göra Jesus känd? Älskar du att möta utsatta med kärlek? Är du kreativ och en teamspelare? Vill du drömma, söka Guds hjärta och fundera kring vår organisations riktning och framtid? Eller längtar du efter att tillsammans med andra få bryta ny mark i vårt land? Då är detta en tjänst för dig. Vi önskar att du är driven. Du ska tycka om att tala med nya människor och har lätt för att knyta nya kontakter. Vi ser gärna att du har gått bibelskola eller teologisk utbildning. Vi värderar också socialt engagemang eller erfarenhet av liknande uppgifter som tjänsten innebär. 

 

Kallelse till intervju sker löpande – skicka in din ansökan idag till werner995@gmail.com

 

Ansökan ska innehålla:

– personligt brev, innehållande motivering till varför du söker tjänst och skulle passa hos oss.

– cv

– ev. utbildningsintyg

 

Har du frågor eller är nyfiken på Teen Challenge och tjänsterna vänligen kontakta Christian Alderblad 0706 604963 eller Markus Werner, ordförande 076-1300342.