Jag berätta om någonting som Gud har gjort hos mig under de två senaste veckorna. Under julen kände jag mig ensam och emellanåt väldigt ledsen. Vecka 8 hade kyrkan planerat skidläger, men det var väldigt osäkert om jag skulle ha råd att åka med. Men en vecka innan sportlovet hade vi ungdomssamling och vi brukar köra lovsång en timma.

Jag satt i kyrkan och plötslig fick jag en profetisk tanke och känsla med en bibelvers.
Ha din glädje i Herren, han ger dig allt vad ditt hjärta begär. Lägg ditt liv i Herrens hand. Lita på honom, han kommer att handla. –Psaltaren 37:4-5.

Därefter började jag be och fylldes av så mycket frihet och glädje.
Två dagar innan sportlovet var jag på en morgonandakt där en person pratade direkt om min situation och det visade sig att många gärna ville hjälpa mig med pengar. Wow. Så jag ringde till lägerchefen och frågade om det fanns någon plats kvar. Han sa att det fanns en plats kvar, wow igen. Så jag anmälde mig direkt och fick åka med. På lägret träffade jag många ungdomar och fick vittna. De blev så glada att höra min berättelsen. Efter resan har jag upplevt så mycket glädje och kärlek från ungdomarna. Och framför allt Gud har gett mig kraft. Jag är så tacksam över folk och tackar min goda Gud. Gud är så god. Tack Jesus jag älskar dig.

-Vittnesbörd från Farshad, teamare i Karlskoga