Vi är fem personer. I ett hus med en toalett och världens minsta kök. Men vi har ett kök och vi har en toalett. Vissa skulle kanske tänka att den levnadsstandarden är aningen sämre, andra skulle säga att den är lyxig. Beror på vem man frågar.

Perspektiven och vyerna vidgas när man teamar. På stan möter vi människor utan tak över huvudet och utan madrass att sova på. Människor som bli nekade både mat, värme och kärlek.

Att få sprida hopp, värme och kärlek är en viktig del av vår vision. Att få sprida hans ord, hans kärlek. Att möta människors behov med det vi har är fantastiskt. Möta människor med Guds Kärlek.

Ibland får vi vittna om vad Gud gör eller gjort i våra liv. Med Helige Andens hjälp gör Guds ord, Guds kärlek, skillnad i människor liv. Såväl i andras liv som i mitt eget.

Senast i veckan så slog det mig hur fantastiskt välsignat det är att få Teama i just detta teamet och frågan väcktes – Varför? Varför är det fantastiskt att Teama med detta teamet?

Därför att vi är Guds team. Därför att vi tillsammans i teamet varje morgon samlas och sammansvetsas i bön. Därför att vi förutom att jobba, bo, äta, gå på toa och andas på varandra också skrattar, gråter och ber ihop. Vi får längta efter mer av Jesus tillsammans. Visst är det mindre roligt ibland men Gud bär oss igenom allt, igenom det som är jobbigt också och det blev så tydligt för mig nu i veckan att han verkligen har varit med hela den här första terminen. Han var med i förberedelserna när det bestämdes att det skulle bli vi, i processen att hitta varandra i teamet, i konflikthantering, att älska varandra så som han älskar oss, och han har ständigt varit med när vi gått ut för att möta ungdomar och människor i utsatthet på olika sätt.

TACK JESUS för mitt (DITT) fantastiska team och allt vi får vara med om när vi teamar i ditt namn. Tack för att vi får vittna om dig.

-Vittnesbörd från Elin, cityteamet